06

Onlangs hebben wij in samenwerking met Exclusevents een fantastisch personeelsfeest georganiseerd in de Felison Cruise Terminal. Alle gasten werden bij aankomst door onze professionele car marshalls gedirigeerd naar hun parkeerplek op ons aangrenzende parkeerterrein. Voordat zij vervolgens de terminal in liepen werden zij begroet door een ‘levende vuurtoren’ die speciaal voor dit evenement is neergezet. Bij binnenkomst werden alle, compleet verklede, personeelsleden gefotografeerd op een trampoline in de meest ludieke poses.

De bovenste verdieping van de terminal was voor de gelegenheid helemaal omgetoverd tot luxe nachtclub voorzien van lounge meubilair, een DJ booth, een cocktail bar, een dansvloer en een podium voor de band. Om het feest compleet te maken was ons catering personeel de hele avond in de weer met het verzorgen van allerlei hapjes voor de meer dan 100 genodigden.

Al met al een super avond voor onze gasten!

DJ Missbehave
band
catering
cocktails

2Generations heeft inmiddels al een lange geschiedenis met feesten op verschillende locaties vanaf 2001, maar vindt zijn oorsprong in Velsen. De jaarlijkse editie in Velsen, ditmaal op 9 november, is een feest van herkenning met veel bekende gezichten van vroeger, zowel onder de bezoekers als bij de artiesten. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: de Felison Cruise Terminal in IJmuiden.

Algemene info

  • 2Generations Velsen duurt van 21:00 uur tot 03:00 uur.
  • De wettelijke minimumleeftijd is 18 jaar.
  • Tickets kosten € 15,- en zijn te bestellen via onze ticketpagina en diverse lokale voorverkoopadressen.
  • Voor de terugreis zal de organisatie een busregeling in het leven roepen naar IJmuiden zeewijk, IJmuiden plein 1945, Santpoort-Noord ter hoogte van café de Wildeman en Velserbroek bij het winkelcentrum. Meer informatie over bustijden vindt u later op deze pagina.
  • Naast de speciale buspendel zullen er tevens voldoende taxi’s aanwezig zijn bij de terminal.

Locatie

De 2Generations editie in Velsen op 9 november verhuist naar een nieuwe locatie: de Felison Cruise Terminal. Een nieuwe, spannende feestlocatie met misschien wel het mooiste uitzicht van de gemeente. Vanuit deze industriële locatie heeft men zicht op de derde haven, de monding van de pieren en de uitbundig verlichte hoogovens. Midden in het nieuwe havengbied, maar toch goed bereikbaar via de kennemerboulevard. Twee ruime zalen en een zeer gratis parkeerterrein.

Let op: De Felison Cruise Terminal is niet de terminal waar de boot naar Newcastle vertrekt, maar een relatief nieuwe terminal aan de derde haven, naast de kennemer boulevard.

Kijk voor meer informatie op: www.2generations.nl!

SATURDAY 05-10-2013

19.00 uur – 05.00 uur @FelisonCruiseTerminal

Get your tickets here.

Op 29 maart 2013 is het zover. Dan legt de AIDAStella voor het eerst aan in IJmuiden bij de Felison Cruise Terminal. Het schip heeft op 25 januari jongstleden het dok in Hamburg verlaten en zal op 15 maart in Rostock worden gedoopt.

In totaal zal de AIDAStella IJmuiden 6 keer aan doen het komende cruiseseizoen. Het 253 meter lange cruiseschip van rederij AIDA Cruises vervoert ongeveer 2500 passagiers en zal vanaf de Felison Cruise Terminal een aantal korte cruises maken in West-Europa.

Buiten de cruise dagen is de Felison Cruise Terminal natuurlijk ook inzetbaar als locatie voor uw bedrijfsfeest of als congreslocatie.

In december 2012 hebben Brooqz-art en KVSA gezamelijk een sprankelende kunst expositie georganiseerd. Achttien kunstenaars hebben daar prachtige schilderijen en fraaie sculpturen tentoongesteld. Binnenkort vindt u op deze website een foto-overzicht van de expositie in de Cruise Terminal.

Locatie:
Felison Cruise Terminal
Cruiseboulevard 10
(Routeplanner: Volendamkade 1)
IJmuiden