2Generations Velsen

Locatie: Felison Cruise Terminal

2Generations heeft inmiddels al een lange geschiedenis met feesten op verschillende locaties vanaf 2001, maar vindt zijn oorsprong in Velsen. De jaarlijkse editie in Velsen, ditmaal op 9 november, is een feest van herkenning met veel bekende gezichten van vroeger, zowel onder de bezoekers als bij de artiesten. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: de Felison Cruise Terminal in IJmuiden.

Algemene info

  • 2Generations Velsen duurt van 21:00 uur tot 03:00 uur.
  • De wettelijke minimumleeftijd is 18 jaar.
  • Tickets kosten € 15,- en zijn te bestellen via onze ticketpagina en diverse lokale voorverkoopadressen.
  • Voor de terugreis zal de organisatie een busregeling in het leven roepen naar IJmuiden zeewijk, IJmuiden plein 1945, Santpoort-Noord ter hoogte van café de Wildeman en Velserbroek bij het winkelcentrum. Meer informatie over bustijden vindt u later op deze pagina.
  • Naast de speciale buspendel zullen er tevens voldoende taxi’s aanwezig zijn bij de terminal.

Locatie

De 2Generations editie in Velsen op 9 november verhuist naar een nieuwe locatie: de Felison Cruise Terminal. Een nieuwe, spannende feestlocatie met misschien wel het mooiste uitzicht van de gemeente. Vanuit deze industriële locatie heeft men zicht op de derde haven, de monding van de pieren en de uitbundig verlichte hoogovens. Midden in het nieuwe havengbied, maar toch goed bereikbaar via de kennemerboulevard. Twee ruime zalen en een zeer gratis parkeerterrein.

Let op: De Felison Cruise Terminal is niet de terminal waar de boot naar Newcastle vertrekt, maar een relatief nieuwe terminal aan de derde haven, naast de kennemer boulevard.

Kijk voor meer informatie op: www.2generations.nl!