Bedrijfsevenementen

Voor al uw bedrijfsevenementen hebben we de meest geschikte ruimte. Of het nu gaat om kleine of grotere bedrijfsevenementen, vanaf 0 tot 800 personen zijn er volop mogelijkheden. Onze multifunctionele zalen zijn voorzien van de modernste technieken en presentatiemogelijkheden en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor bedrijfsevenementen zoals conferenties, netwerkevents en productpresentaties. Zelfs voor het dopen van schepen hebben wij de ideale locaties.

VJ5A1867

Bedrijfsevenementen voor grote groepen

Verwacht u meer dan 450 bezoekers op uw bedrijfsevenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons professionele team heeft alle kennis in huis om u behalve de locatie ook op het gebied van aankleding, catering, licht, geluid en inrichting uw bedrijfsevenementen elke keer weer tot een succes te maken, ongeacht de grootte van de evenementen.

Alle locaties hebben een zeer gunstige ligging en bieden een prachtig en uniek uitzicht op de IJmondhaven, het forteiland en de zeesluizen die uw bedrijfsevenement net dat extra tintje geven. Bovendien is er voldoende en gratis parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor uw bedrijfsevenementen in IJmuiden uitstekend te bereiken zijn met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Onze multifunctionele zalen voor bedrijfsevenementen zijn  uitermate geschikt voor:

  • Conferenties
  • Beurzen
  • Netwerkevents
  • Productpresentaties
  • Doop van schepen