Bedrijfsfeest in IJmuiden

Bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest in IJmuiden? Wij hebben de meest geschikte ruimte voor 20 tot 450 personen. In een van onze ruim opgezette en moderne ruimtes, zoals de Cruiselounge of de Cruise Terminal in IJmuiden, komt uw bedrijfsfeest optimaal tot z’n recht.IJmuiden biedt een unieke en inspirerende omgeving waarvan u en uw gasten kunnen genieten tijdens het bedrijfsfeest. Want al onze feestzalen hebben een weergaloos uitzicht op de zeehaven, het Forteiland en de sluizen van IJmuiden. Over de bereikbaarheid van uw bedrijfsfeest hoeft u zich ook geen zorgen te maken want IJmuiden is bijzonder goed te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer vanuit de gehele Randstad. Bovendien is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Een shuttle- of taxiservice van en naar IJmuiden kunnen we ook voor u verzorgen. Uiteraard zijn alle feestzalen toegankelijk voor rolstoelgebruikers en zijn er, behalve dames- en herentoiletten, ook gehandicaptentoiletten aanwezig.

Een bedrijfsfeest in IJmuiden is van alle gemakken voorzien

We hebben alle faciliteiten in huis om uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijk evenement te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan licht en geluid, een dj en de aankleding en inrichting van uw bedrijfsfeest; wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Ook catering regelen we graag voor u, van een hapje en een drankje tot een volledig maaltijdbuffet. Naar wens is uw bedrijfsfeest aan te vullen met een barbecue of een andere buitenactiviteit in de frisse zeelucht van IJmuiden.

Een bedrijfsfeest in IJmuiden voor grote groepen

Vrijwel alles op het gebied van een bedrijfsfeest is mogelijk in een van onze locaties in IJmuiden. Ook bedrijfsfeesten voor grote groepen zijn geen probleem. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken via info@felison-events.nl of telefonisch via 0255-545462