Personeelsfeest IJmuiden

Bent u op zoek naar een locatie voor een personeelsfeest in IJmuiden? Wij hebben de meest geschikte ruimte voor 20 tot 450 personen. In een van onze ruim opgezette en moderne gebouwen, zoals de Cruiselounge of de Cruise Terminal in IJmuiden, komt uw personeelsfeest optimaal tot z’n recht. IJmuiden biedt een unieke en inspirerende omgeving waarvan u en uw gasten kunnen genieten. Al onze feestzalen hebben een weergaloos uitzicht op de zeehaven, het Forteiland en de sluizen van IJmuiden. Over de bereikbaarheid van het personeelsfeest hoeft u zich ook geen zorgen te maken want IJmuiden is bijzonder goed te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer vanuit de gehele Randstad. Bovendien is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Een shuttle- of taxiservice van en naar IJmuiden kunnen we ook voor u verzorgen. Uiteraard zijn alle feestzalen toegankelijk voor rolstoelgebruikers en zijn er, behalve dames- en herentoiletten, ook gehandicaptentoiletten aanwezig.

Een personeelsfeest in IJmuiden is van alle gemakken voorzien

We hebben alle faciliteiten in huis om uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijk evenement te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan licht en geluid, een dj en de aankleding en inrichting van uw bedrijfsfeest; wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Ook catering regelen we graag voor u; van een hapje en een drankje tot een volledig maaltijdbuffet. Naar wens is uw bedrijfsfeest aan te vullen met een barbecue of een andere buitenactiviteit in de frisse zeelucht van IJmuiden.

Personeelsfeesten voor grote groepen

Vrijwel alles op het gebied van een bedrijfsfeest is mogelijk in een van onze locaties in IJmuiden. Ook voor grote personeelsfeesten deinzen wij niet terug. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken via 0255-545462 of via info@felison-events.nl.