Felison Cruise Terminal

De Felison Terminal biedt u de mogelijkheid een vergaderlocatie te huren op een unieke plek in IJmuiden. Een locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of met de auto en die beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien heeft elke vergaderlocatie een geweldig uitzicht op de havens, de sluizen van IJmuiden of het Forteiland, zodat het uw vergadering net dat extra tintje geeft. Ook facilitair gezien is een vergaderlocatie van de Felison Terminal een uitstekende keuze. Alle zalen zijn voorzien van alle denkbare technieken om uw vergadering te ondersteunen, zoals een beamer met laptop, wifi, flip-overs etc. Maar ook is het op elke vergaderlocatie naar wens mogelijk om een van onze vormen van catering te gebruiken. Koffie en thee, een lunch, een dinerbuffet of een compleet vergaderarrangement; ons team kan aan al uw wensen voldoen.

Neemt u vrijblijvend contact op met Felison Terminal Corporate Events om de mogelijkheden te bespreken via 0255 – 54 54 62 of via info@felison-events.nl .

Boardroom

De Executive Boardroom is een vergaderlocatie die bij uitstek geschikt is voor vergaderingen tot 12 personen. Een moderne, zakelijke inrichting zorgt voor een ontspannen sfeer waarin u comfortabel en resultaatgericht kunt vergaderen. De aanwezigheid van een beamer, wifi en een flip-over geven u alle vrijheid op het gebied van presentatiemogelijkheden. Ook beschikt deze vergaderlocatie over een minibar. Uiteraard kunnen wij naar wens een heerlijke lunch serveren in de Executive Boardroom.
executive_boardroom_2

Cruiselounge Oost & Cruiselounge West

Zijn weergaloze uitzicht op het zeesluizencomplex maakt de Cruiselounge een ultieme vergaderlocatie voor meetings tot 40 personen. De ruime en lichte opzet van de zalen zorgen voor een ruime en open omgeving die inspirerend werkt en waar u uw gasten representatief kunt ontvangen. In de vergaderzalen van de Cruiselounge vindt u alle moderne gemakken, zoals WiFi en een beamer en uiteraard kunt u ook op deze vergaderlocaties gebruik maken van onze uitgebreide cateringdiensten.

cruiselounge_1

Vergaderarrangement

4 uur thee/koffie 4 uur basic 8 uur basic
koffie, thee, mints, tafelwater, koekjes en een plakje cake X X X
lunchmix met luxe pistoletjes, zachte bolletjes, melk en jus d’orange X X

Supplementen/Eventuele extra’s vanaf: € 1,50

  • Petit-four i.p.v. plakje cake
  • Kroket/frikadel/kaassoufflé
  • Kop soep
  • Vers fruit
  • Chocoladerepen
  • Minipizza
  • Bittergarnituur
  • Minibar

Mocht u nog andere wensen hebben, laat het ons weten en dan gaan wij voor u op zoek naar een passende mogelijkheid.