Bezoek de Felison Terminal of  Cruise Lounge

U kunt natuurlijk altijd langskomen om de locaties te bekijken, of u nu geïnteresseerd bent in de Felison Terminal of de Cruise Lounge. Neem contact met ons op om een afspraak te maken via 0255-545462 of via info@felison-events.nl.

Auto

Neem de A9 en neem de afslag IJmuiden / Beverwijk (A22). Volg de borden IJmuiden en sla linksaf bij de verkeerslichten. Volg vanaf het Pontplein (veerboot naar Velsen Noord/Beverwijk) de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand). Hier staan borden naar Newcastle aangeven. Neem de afslag De Geul, onder het viaduct door. U komt dan uit op de Dokweg. Volg de Dokweg en neem de eerste weg naar rechts (bij het Shell-station). Volg de Halkade. Deze weg komt uit bij de haven in IJmuiden. U kunt inchecken bij de Felison Terminal.

Openbaar vervoer

U kunt met Connexxion lijn 74 vanaf station Beverwijk nemen naar de Felison Terminal. Komt u vanuit Haarlem, neem dan lijn 385 en stap over op Plein 1945. Vanuit lijn 74 stapt dan uit bij de halte Oranjestraat. Vervolgens is het nog ongeveer 5 tot 10 minuten lopen naar de terminal. De ingang naar de kantoren vindt u aan de rechterkant van de terminal.

Bekijk op Google Maps

kaart ijmuiden

 

Felison Cruise Terminal

Het adres voor de Felison Cruise Terminal is:

Cruiseboulevard 10
1976 EB IJmuiden

Het adres voor uw navigatiesoftware is:

Volendamkade 1
IJmuiden
 

Auto

Neem de A9 en neem de afslag IJmuiden / Beverwijk (A22). Volg de borden IJmuiden en sla linksaf bij de stoplichten. Volg vanaf het Pontplein (veerboot naar Velsen Noord/Beverwijk) de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand). U vervolgt uw weg langs de Kanaaldijk onder het viaduct door (De Geul). U komt dan uit op de Dokweg. Volg de Dokweg en ga over de twee rotondes rechtdoor. U komt nu uit op de Kromhoutstraat. Op de Kromhoutstraat neemt u de eerste afslag rechts (Strandweg). De Strandweg gaat uiteindelijk over in de Zeehavenweg. Na een ongeveer 500 meter vindt u de Felison Cruise Terminal aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer

De Felison Cruise Terminal is bereikbaar met buslijn 382 richting IJmuiden aan Zee van Connexxion. Deze buslijn vertrekt vanaf de Marnixstraat in Amsterdam en stopt onder andere op Station Amsterdam Sloterdijk en op Plein 1945 te IJmuiden.
Komt u vanaf Beverwijk of Haarlem, neem dan resp. lijn 74 of 385 en stap over op halte Dennekoplaan. Via lijn 382 kunt u uitstappen bij bushalte ‘Badweg’ en is het ongeveer 600 meter lopen naar het terminalterrein. Ongeveer 10 meter van deze route is onverhard, dus houdt u hier rekening mee als u zware bagage heeft.

Vanaf Amsterdam Sloterdijk kun u lijn 382 nemen en uitstappen bij halte “Camping de Duindoorn”. Het is dan nog 9 minuten lopen naar het terminalterrein, wat u kunt zien liggen als u richting strand/ jachthaven (over Badweg en Kennemerboulevard) loopt en het verhoogde fietspad volgt en rechtsaf naar de Zeehavenweg gaat..

Bekijk op Google Maps